Stödgrupp för avhoppare på facebook

Gruppen är dold och ingen utom medlemmarna i gruppen kan se att du är medlem där, eller läsa det du postar. I gruppen finns också ett tiotal av våra volontärer på plats, däribland leg psykolog, socionom, familjeterapeut och diakon, alla med egna erfarenheter av avhopp. För att få tillträde till stödgruppen, e-posta oss på info@hjalpkallan.se och presentera dig själv. Om du använder ett alias på facebook, glöm inte att skriva både ditt riktiga namn och ditt alias i mejlet. Varmt välkommen!

Föräldra-och Anhörignätverk

Här gäller samma som för Stödgruppen (se ovan). Vi driver också ett projekt för anhöriga, finansierat av MUCF. Läs mer om det här.

Få en kontaktperson

Vi har ett nätverk av personer runt om i Sverige som själva gått igenom ett avhopp eller uteslutning, och som kan ställa upp som stöd via e-post, telefon eller över en fika då det är geografiskt möjligt. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Professionell rådgivning

I vårt nätverk ingår ett antal professionella som som själva varit med i en sekt och som nu arbetar som psykolog, terapeut, kurator, socionom eller sjuksköterska. Rådgivningen via e-post eller telefon är kostnadsfri.

När det gäller privat terapi får du göra upp om betalning med den psykolog eller terapeut som behandlar dig.

Skriv några rader om dig själv och glöm inte att lämna dina kontaktuppgifter, så ser vi till att vidarebefordra dessa.

Kontakta oss

 

Följ oss