Få en kontaktperson

Vi har ett nätverk av personer runt om i Sverige som själva gått igenom ett avhopp eller uteslutning, och som kan ställa upp som stöd. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Hjälpkällans forum

Här kan du prata med andra avhoppare online och vara helt anonym om du vill. Forumet har ca 1350 registrerade användare. Observera att det kan ta någon dag innan din registrering går igenom så att du kan posta och svara på inlägg.

Gå till Hjälpkällans forum ››

Professionell rådgivning

I vårt nätverk ingår ett antal professionella som som själva varit med i en sekt och som nu arbetar som psykolog, terapeut, kurator, socionom eller sjuksköterska. Rådgivningen via e-post eller telefon är kostnadsfri.

När det gäller privat terapi får du göra upp om betalning med den psykolog eller terapeut som behandlar dig.

Skriv några rader om dig själv och glöm inte att lämna dina kontaktuppgifter, så ser vi till att vidarebefordra dessa.

Kontakta oss

Fråga psykologen

På vårt forum finns leg psykolog Marianne Englund som svarar direkt på dina frågor. Det går bra att ställa frågor både som gäst och registrerad användare.

Gå till Fråga psykologen ››

Stödgrupp Göteborg

Vi har för närvarande en stödgrupp som träffas den sista onsdagen varje månad i centrala Göteborg kl 18.00-19.00 (med uppehåll i juli och december 2016). En psykolog från Hjälpkällan finns på plats. Träffen är avgiftsfri men bidra gärna med fikabröd, frukt eller godis!

Du hittar oss i KAN-psykologernas lokaler på Södra Larmgatan 20.

Föräldranätverk

I vårt nätverk ingår många föräldrar som har delad vårdnad om sina barn med någon som är med i en sekt. Vill du komma i kontakt med nätverket? Skriv till oss.

 

 

Följ oss