Endagskonferens om sekter och strategier för hjälp till avhoppare
NÄR? Fredagen den 20:e november 2015
VAR? Nalen, Regeringsgatan 74, Stockholm. Sal: Harlem

FÖR VEM? Dig som möter eller kan komma att möta avhoppare i din yrkesutövning, eller som studerar till ett yrke där du kan göra det, för dig som själv är avhoppare eller anhörig samt för alla medlemmar i Hjälpkällan. Antalet platser är begränsat. Mer information här.

Nyfiken på vilka som kommer? Besök evenemangets sida på facebook.

VARMT VÄLKOMNA!

Avhoppare sökes för att delta i panel om hjälpbehov

Vi söker dig som är avhoppare och har erfarenhet av vården eller andra instanser/personer i samband med ditt avhopp, t ex skolkurator, socialtjänst. Vill du delta i en panel och dela med dig av både positiva som negativa erfarenheter i en dialog avsedd att förbättra bemötandet och hjälpen man får?

Panelen hålls under konferensen i Stockholm fredagen den 20:e november. Hjälpkällan står för måltid samt ev resa. OBS! Hela konferensprogrammet kommer att spelas in av UR Samtiden för att användas i utbildningssyfte på t ex vårdinriktade högskoleutbildningar.

Är du intresserad av att medverka? Använd detta formulär. Fyll i alla uppgifter och berätta kort om dig själv i meddelandefältet. Vi återkommer med svar så snart vi kan. Tack på förhand!

FÖR ATT BLI STÖDMEDLEM HOS OSS, betala in avgiften på PG-konto 29 04 90 – 2. Märk betalningen med ditt namn och giltig e-postadress.

Följ oss